Voetbalschool

Voetbalschool Venlo

Vanaf februari 2019 start in Venlo-zuid ´Voetbalschool Venlo´! Ben je tussen 6 en 12 jaar en wil graag je voetbal skills verbeteren schrijf je dan in.

In samenwerking met de ervaren en deskundige trainers Danny Fermont en Fahri Ozguzel van futsalclinic – TZR Fermonia Boys uit Roermond start Kwiek Venlo ´Voetbalschool Venlo´ om jonge voetballers nog beter te maken door voetbaltechnische vaardigheden over te brengen.

Danny Vermont is een oud-veldspeler van onder andere Top Oss of als zaalvoetballer van Jong Oranje en Fermonia Boys. Ook was hij actief als jeugdtrainer bij Fortuna Sittard, evenals Fahri Ozguzel. Ook runt Danny een zaalvoetbalschool Fermonia in Roermond waar velen talenten zijn voortgebracht.

Samen gaan ze in totaal 8 clinics geven op de woensdag middag van 14.30 tot 15.30 uur voor de jeugd van 6 t/m 9 jaar en van 15:45 uur tot 16.45 uur voor de jeugd van 10 t/m 12 jaar. (TIJDEN KUNNEN WORDEN AANGEPAST)

Het inschrijfgeld bedraagt € 64,- voor 8 clinics en dient overgemaakt te worden vóór 1 maart 2019 op rekeningnummer NL61 SNSB 0862 8496 59 t.n.v. Kwiek Venlo o.v.v Voetbalschool.

Ben je nog aan het twijfelen en weet je het nog niet zeker….? Kom dan op 27 februari van 14:00 tot 16:00 uur naar de kennismaking dag en train gratis mee! Neem je vriendjes of vriendinnetjes mee en geniet van een dag waar je techniekoefeningen, pass- en trapoefeningen, positiespel, loopcoördinatie, afwerken en allerlei circuitvormen zult tegenkomen.

De locatie van deze clinics is het sportpark Hagerhof op het terrein van Kwiek Venlo.

Voor aanmeldingen en meer informatie neem gerust contact op met de organisatie via mail : voetbalschool@kwiekvenlo.nl

Met vriendelijke groet,

Ufuk Ardahanli